Jumaat, 2 September 2011

Update Cukup Syarat

Dah lama xberusik belog ni. Akhir-akhir ni, jangankan update, jenguk pun tidak. Rasa dah tak ada jiwa nak berbelog. Mungkin akibat penangan simptom lanjut usia agaknya.

Dulu, selalu juga berangan-angan isi-isi penting nak karang dalam belog. Ada masanya tu, tak sabar-sabar nak taip entri baru. Nak cerita itu ini. Pok-pek bagai.

Sekarang ni. Rasa-rasa nak tutup belog pun ada. Nak deactivate facebook terus. Nak dok diam-diam jauh nun di utara. Ceh, bunyi macam nak bawa diri.

Haih.. Tua-tua ni pun ada jugak perubahan hormon berlaku. Bezanya dengan remaja, dah tua-tua ni memberontak dengan diri sendiri. Merajuk dengan diri sendiri.

Kawan-kawan makmal pun dah selalu main2kan aku. Agaknya dah terkena dementia la gamaknya aku ni. Pasal hari-hari baca update penyakit ni. Nasib la aku xbuat influenza virus. Haru gak la kan, stail study, pastu boleh kena indirect effect ni.

Ok lah ye. Cukup syarat mengupdate ni.

Selamat hari raya...

Iman kelam-kabut akhir-akhir ini. Dalam proses mencari diri.

Wassalam...

ps: pesal dah tak dapat duit raya dah ha? Aku student lagi kot...

2 ulasan:

ladygirl berkata...

Ak dpt lg duet raya lg weh. Segan lak rasa. Tp segan2 pn amek la jgk kn. Haha

Itu..aku berkata...

aku berusaha dengan gigih mengumpulkan duit raya. namun, hampa....