Selasa, 13 November 2012

Ada sebabnya saya jarang mengemaskini blog ini. Hajat di hati sangat ingin memaparkan kisah-kisah (update) terkini. Cewah. Macam ada peminat lak kan. 

Tapi, nak update, terasa menyampah la tengok template blog.

Dan proses menukar template tu, dia makan masa. Not hours, maybe days. 

Jadi, baru mula menggugel keyword seperti 2-column-blogspot-template... Tengok banyak sangat pilihan. 

"Ah, pening. Baik aku buat kerja lain," Monolog hati ini.

Bila agaknya mood menukar template ini akan muncul?

Oh ya, aku punya masalah. Tiap kali menulis thesis. Tiba masa yang mood datang. Idea mencurah-curah. Terasa banyak sangat benda nak tulis dan bahan yang kena detailkan bukti finding. 

Walau aku cuba tulis balik. Bila dah tepu sangat. Terus aku blur dan tinggal terus. Dan kena cari balik feel. And the cycle pusing-pusing macam tu le..

1 ulasan:

siti sarah aisyah berkata...

haha.. terus update! terbaik :) good luck on writting..