Ahad, 25 Julai 2010

Agak-agak kalau pergi, duit cukup tak?

Saya nak pergi umrah.

Gedik-gedik nak jugak.

Kejap tadi telefon abah. Macam ada ura-ura green light p sorang. Haha.. Asal pergi dengan Che Pah. Tapi, saya lagi suka pergi dengan abah saya. Kalau saya demam, saya ada abah saya. Hehe.

Tapi, company Che Pah offer umrah musim sejuk siap ziarah ke Cairo dan Alex. Harga RM6950. Tapi, beliau kata, kalau pergi ramai-ramai, boleh dapat murah.

Jap-jap. Jom cimbclicks sat. Usha-usha baki. Aiseh. Agak-agak balik Malaysia boleh muflis dak?



Erm, kalau tak p Meset tu, tak pe ke ha? Tapi, nak p musim sejuk. Macam semput je nak bayar yuran dia. Tak p mesit pun tak pe. Janji boleh p umrah.. Owh, doakan cita-cita kesampaian. Umrah tu termasuk target tahun 2010 tuh..


3 ulasan:

yaNa saN~ berkata...

hg xmaw p ngn den kaa??/ahaha...
gue teringat uk!
0owh~

k.lin berkata...

InsyaALLAH,ada pluang nak pi tu klu mmg bersungguh2. yg pntg doa selalu.

Itu..aku berkata...

yana: saya juga teringat..nanti ada la rejeki tuh

kaklin: doakan yek!