Ahad, 31 Julai 2011

Berlalala di BF (tajuk kena gempak)

Tengok je, jangan bebel banyak.

Oh, yang pakai tudung biru tu adalah pengantin perempuan yang diraikan.

Aku nak gak tayang gambau sendiri.

Bertempat di Feringghi.. Syaz, ni area dalam 2km nak sampai Taman Negara.

Yang berdiri tu lak pengantin lelaki, dok paksa kami jadi 'Meat lover'

Owh, ini gaya aneh. Bersama kebab 4 cucuk itu. Fresh grilled, beb!

Perusahaan daun peria katak.... Heh, ko nak buat apa? Jus ke? Hahahaha

Nasib budak tengah cuti sekarang. Aman nak buat kerja.

Proses pengasingan. Terima kasih, student praktikal sekalian!

Ok, selesai. Marilah kita puasa esok hari.

Get set,



.....

Go!

p/s: Sempena esok puasa, jom buat sup ayam [kaitan?]

2 ulasan:

Merentas Horizon berkata...

rasa macam lama wa tak lawat lu, lu sihat?

tapi wa agak lu sihat. ^_____^

Itu..aku berkata...

Kalau xpost entri pelik-pelik tu sihat la maknanya...hehehe