Isnin, 7 September 2009

Berbelanja

Betul ke ekonomi merudum?

Kalau tengok orang berbelanja , rasa mcm ekonomi stabil je.

Tambah lak di SOGO tadi nih. Rasa nya, SALE bukan la SALE sangat pun. Harga selai seluar FOREST paling murah pun >RM50 juga. Tapi, orang tetap berpusu-pusu. Tak kira lagi di Jalan TAR. Migrain dibuatnya. Untuk ketenangan, berbelanja di MAJU JUNCTION juga menarik.(rasa macam kami 2 jek yang dok shopping kat situ)

Banyak adegan menarik sepanjang berbelanja tadi. Melihat dua beradik (remaja lelaki) dok kecek ayah dorang untuk beli slack yang baru. Lawak sungguh.

Tapi, nampak nya puasa ke tak, macam sama je. 'Couple' remaja selamba je jalan pegang tangan, peluk siap. Haih..Agak-agak, aku dapat saham sama tak? Tak mau taip dah. rasa nak solat taubat lak..hihi.. Sekian.

p/s: mereben setelah buat kira-kira aktiviti hari ini. Hampir-hampir mencecah RM 2**..~weng.Jangan bawa ku lagi ke Jalan T*R itu.Berhantu.

2 ulasan:

bos berkata...

aku tbaca blog yg sama cam belog ni la..

Itu..aku berkata...

kembar kot..