Khamis, 25 November 2010

Entri budak buang masa

Assalamualaikum,

Selamat malam semua!

Wah, intro macam hepi semacam! Lambang banyak kerja tapi malas nak buat.

Aku boleh perhatikan dalam makmal, ada yang mula berkelakuan aneh akhir-akhir ini lantaran kerja-kerja yang menimpa di saat-saat akhir.

Mereka mula memasang telinga budak-budak master bersembang. Bakar-membakar antara satu sama lain. Siapa research paling laju. Pelaku aneh ini pun membuat lawak yang tidak difahami, dan berkata,

"I'm joking with you. Didn't you noticed?"

Ah, aku pun dah pening ni. Tunggang-langgang. Nervous okeh. Esok ada meeting.

Itu je la buat kali ni. Edisi entri janji update.

Meh la aku taruk gambar-gambar sikit kasi ceria.

Hah, ni gambar best. gamba lama, beb

Ni gambar 1st year di UM. Ada perkampungan OPKIM. Weh, aku siap pakai T-shirt badan dakwah kot!

Ok, aku nak tayang gambar lagi rare!..jangan marah eh...

Cuba teka sapa gades kat bawah nih?

Sori la, kualiti gambar mcm ngan apa lagi. Maklum la, gambar curi. Aku syak minah ni silap amek course masa kt UM dulu.

Meh aku nak taruk antara kenangan yang aku sayang...

Dan, satu lagi...

Rindu, kan? Batch pertama 13-13 Vista Angkasa.

Sekian.

5 ulasan:

Basyirah Abd rahman berkata...

hahaha.. tahuan betui hang ni..

Merentas Horizon berkata...

wah hang ada gambo ni alia. first time punya event makan makan..

SaMihaH berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
SaMihaH berkata...

waah~~ ada gmbr saya.. huk.. rindu..

bila ntah lg nk jumpa hg.. hg org bz lah kan..

papun, doa kita utk hg sllu dlm ingatan..

~ex-13-13 VA~ hehee

Itu..aku berkata...

Ye lah, saje simpan gambar dinner tu buat pekasam gambar ni dulu..ada few lg, nak?