Isnin, 3 Januari 2011

Entri buat Puan Basyirah

Ok. Entri ini khas untuk Puan Basyirah.

Benornya nak je reply kat komen hang, tapi rasa macam panjang pulak.

Oho, pagi ni entri hang buat den teruja membalas meskipun, ni tengah tak masuk lab lagi. Menanti wave seterusnya panggilan ke jamban. Oho, apalah yang aku silap makan semalam. Lepas tu pulak, asal nak bersiap je, sakit balik. Ok, perut jangan ngada-ngada.

Satu hal. APEX la, bukan OPEX. Oh ya, baru ni supervisor ku dah dapat title Prof. Ermm.. Patut nya bangga la kan sebagai anak murid dia. Tapi, silap la. Lagi aku takut ada la.. Mampuih la.. Haha. Perasaan ni, bukan aku sorang je yang rasa. Semua student. Keh2x. Sebab, lagi tinggi pangkat, lebih banyak amanah.

Hoho. Patutnya ni jadi motivasi, tapi, tak kira. Aku nak takut gak.

Eh, nak tulis apa lagi ye. Ha! Sebenarnya ada gak rasa nak telipon hang. Hang tau je la kan, ku stail malas nak taip-taip SMS ni. Tak sedap la kan nak gosip-gosip guna text je kan? Tapi, errr.... Payah la orang dah kawen ni, kan. Ada masa-masa tertentu je boleh nak kacau. Hehe. Jadi, kesimpulannya tak talipon la hang. Keh3x.

Kire entri ni, menjawab la kan soalan di akhir post hang? Hehe...

p/s: ku tak blh lupa muka hang terkejut tgk ku ada masa kenduri hang. Nak lompat terkejut, tapi pedo pasai jadi pengantin. Haha. Lawak!

2 ulasan:

SaMihaH berkata...

perlu la korang berbalas2 entry cam ni..? haha.. kalu korang YM lg laju kott... hee~~

ala alia, dh kawin pun bleh call ape.. hg pndai2 la agak masa yg sesuai.. hg mesti rindu basyee nye.. ehhe~

note: ak menanti berita gembira dr hg thn 2011 nih.. :)

Basyirah Abd rahman berkata...

haha.. speechless..
kalau macam fesbuk boleh like aku dah like dah entri hang ni. pastu suke jugak yg miha punye suggestion. p/s miha: syaratnya tak best YM nanti bunyi keyboard ketap ketup pastu gelak terkekeh2.. bisa kantoi ngan oppiser..
alia, hang ni sedia perut buat hal. ade minyak angin dak ni? haha.. lupa la APEX Universiti. maklumala kerje kat OCRCC ade bajet namanya OPEX. konpius2.. haha.
ku tak taula henpon ku sedia tak dak line kat opis ni. nak kene beli henpon baru nih! kalau weekend alah boleh je u calling2. i tahu, sure u nak sambung cte pasal RFC tu kan? haha..