Rabu, 5 Januari 2011

Sarah, this is for you

Sarah, as we talked about seeking what we want in our life yesterday in chat, last night I found a movie, that might be, can help us to discuss more.

Since you're good in reviewing movies than me, why dont you watch this [kalau tak tgk lagi la], and write me a comment!

Ok, perhaps, this trailer, would be a good start.

2 ulasan:

Merentas Horizon berkata...

ulasan? citer ni tajuk dia eat pray love ke? wa tak penah tengok lagi.. nanti wa cari n tengok. kalo wa rajin la. hehe.

kalo lu nak suh wa buat julia robert ni idola, mean berusaha seperti dia dalam filem ni utk mncari diri.. wa rasa macam susah je.

wa xbanyak duit nak pegi banyak negara. hahaha..

Itu..aku berkata...

nope. bukan lah. pe lak nak cari diri sendiri sampai kena p banyak negara. find yourself in urself. thats why we, Muslims, are different from them. We have God.