Rabu, 26 Oktober 2011

Cari pasal

Saya fikir saya ni memang bagus bab cari gaduh dengan orang...

Kisahnya hari ini adalah tak puas hati dengan pengawal yang jaga pintu masuk Mydin.

Tahu fasal apa? Sebab dia nak ikat recycle shopping bag I, okeh! Beg tu kosong kot..

Boleh tak dia sampai bunyikan siren, nak tarik gak I suruh ikat juga beg tu. Yang bestnya, saya boleh buat tak tahu dan buat tak reti meski semua orang pandang.

Akhirnya pengawal tu, putus asa dan biarkan saya berlalu pergi meneruskan pembelian.

Huh, tu pun boleh buat modal gaduh!

Sekian, cerita di pagi cuti Deepavali...

2 ulasan:

Basyirah Abd Rahman berkata...

hahahaha..

hang x habis2 dengan pak guard mydin.

tibe2 teringat dulu masa kita pi mydin bertiga, hang ngan azfar kena tahan dengan pak guard suruh bukak jaket. (kui3.. gelak2 guling)

Itu..aku berkata...

seronok juge cari pasal ni...jadi hobi bila tak ada orang nak sembang.