Isnin, 3 Oktober 2011

Tu dia!

Subhanallah!

Omaigod

Kenapa aku tak perasan lagi dulu...

Gila..gila....




Kalau ada camera lebih bagus, alangkah nikmatnya nak berlagak dalam belog..[macam ko lak yang bina bangunan ni nak berlagak lelebih]

Dah berbulan bangunan baru ni rasmi. Baru hari ni aku perasan. Padahal 5 minit perjalanan dari asrama..

Kalau macam ni, hari-hari pun aku sanggup lepak sini...

4 ulasan:

Merentas Horizon berkata...

macam ni baru bleh jadi destinasi pelancongan kalo gi penang. huhu~

Itu..aku berkata...

hahaha..boleh2

alia berkata...

masalahnya dia buka week days je.. dr 8.30 - 4.30 ptg je..huhu

Basyirah Abd Rahman berkata...

kalah fak ekons. hahahahaha