Isnin, 25 Januari 2010

tak nak tak yah la paksa~

Aku terasa sebu perut hari ini. Macam-macam perasaan tak best muncul sejak bangun tidor pagi tadi. Sakit perut, sakit ulu hati.

Dengarnya ada penamaan calon pilihanraya kampus pagi ni. Penuh la status fb, ucap selamat. jihad segala bagai. Jauh di hati aku, aku ucapkan best wishes pada mereka. Dah tak layak nak terlibat dah + malas sama. Buat diam sudah. Habis bab.
*****************************************************
Isu lain pula..Meluah perasaan..

Weh, benggang weh ngan dorang tu. Aku kata tak nak, tak nak la. Tak yah la paksa. Benci. Ikut suka aku la nak buat apa pun. Aku dah besor kot. Ni hidup aku. Nak join ke, nak setuju ke. Ikut suka la. Aku tak setuju, aku diamkan je. Bile aku tak setuju, jangan la paksa aku ikut ideologi korang. Ingat korang tu bagus sangat ke. Nak tentukan hala tuju orang. Diri sendiri pun tak lepas lagi. Aku tak setuju, jadi aku tarik diri je. Kang, aku bersuara, tajam menusuk hati kot, dapat ayat laser. Ingat sampai ke mati. Ada kala aku rasa nak block je nombor-nombor ni masuk dalam hp aku. Rasakan. Aku dah jadi jahat gile nih...

ARGHHH...AKU KATA TAK NAK, TAK NAK LA WEH~

Aku tension benornya ni. Rasa nak gigit-gigit je tangan dorang ni. Geram...

2 ulasan:

SaMihaH berkata...

oww..garang nye...hehe
ok2..x nak x pe lah..
senyum ckit.. =)

Itu..aku berkata...

ye..saya sedang senyum kambing tatkala ini. Saya sedang hangin satu badan asek dipaksa2 + morning blue ini