Ahad, 18 April 2010

Update petang Ahad

Salam Ahad,

Perkara 1:

Aku ada rindu sikit dengan kawan-kawan area Lembah Klang. Walaupun, orang tu yang aku rajin gaduh dulu-dulu. Contoh: Adzwa, Basyirah, Liyana, Ami, warga 13-13, warga Rumah Zainab, adik beradik Lauz. Ramai...Hehe.. Mentioned siap! Macam-macam hal la. Salah aku, salah dia. Sedangkan lidah lagi kan tergigit. Inikan pula kawan baik.

Tambah lagi, bila budak tokei tudung tu nak kasi hadiah. Wah, Basyi...ku letak siap-siap janji hang dalam belog.. Takut hang tak jadi nak kasi..Hikhik..

Perkara 2:

Dah dapat rumah sewa..Bulan depan pindah. Flat je la tapi. Kira ada jugak la dalam Penang ni flat full-furnished RM350 sebulan. Hari tu dalam perjalanan ke Balik Pulau aku jumpa sawah. Serius, aku tak sangka ada bendang tengah pulau ni.. Jadi, jangkaan-jangkaan sebelum ni, meleset..Owh, tak payah tumpang bilik orang lagi. Syukur amat-amat..

Perkara 3:

Ada apa-apa perkara lagi perlu update? Owh, sekarang musim kengkawan aku kerjakan umrah. Lepas sorang-sorang maklumkan pada aku. Jeles ok! Sampai kalau boleh aku tak mau cakap dengan depa, jeles punya pasal. Hoho.. Tak pe-takpe..tahun depan ku mahu pergi jua...Kumpul duit dengan lebih giat lagi. Kalau ada subsidi PA&MA pun teruja siap. Ni tulis dalam belog, nak kasi Along baca. Hehe...

Itu je la. Update tak berapa normal sikit. Lapar...

Sekian, wassalam





3 ulasan:

Basyirah Abd Rahman berkata...

weh.. ku dah poskan tudung hang sebelum bace pos ini. hahaha. balik jgn x balik seremban!

Itu..aku berkata...

hehe..rasa macam tak caya je hang nak kasi hadiah sampai sekarang..hehe

yaNa saN berkata...

weh...tuuuu....ada nama den ka.....hahahahaha...terharu la ni....
hahahaha...smlm dah terharu psl hajar....ahahahaa.......hari ni terharu lagiii..o0o0whhh~~~
hidOpku dgn keharuan...
miahahaaa